Centrum Mozadiek

Lichaamswerk & Healing
 

Lichaamstoewijding voor mannen en vrouwen


Een manier om meer regie over je eigen leven te ervaren is om meer lichaamsbewustzijn te verkrijgen, de signalen van je lichaam, je lichaamswijsheid te leren herkennen, erkennen en vertrouwen zodat je meer verbinding met jezelf ervaart, met jouw wensen, grenzen, verlangens en behoeftes. Pas als je je eigen behoeftes kunt ervaren ben je in staat heldere grenzen neer te zetten en onderscheid te maken tussen geven en ontvangen. Door toewijding voor jouw lichaamswijsheid te cultiveren en het leren communiceren van je behoeftes en verlangens, zul je meer keuze vrijheid ervaren, meer zelfvertrouwen, zelfliefde en eigenwaarde. Je bent jezelf meer toegewijd (trouw) en zult beter in staat zijn je authenticiteit te leven. 

In een veilige, respectvolle, speelse omgeving zul je samen met een groep de levendigheid en de potentie van je lichaam ontdekken. Soms is dit volop genieten, verwonderen en ontvangen en soms kan het raken, je uitdagen en zelfs confronteren. Er zal tijd en ruimte zijn om te vertragen en te luisteren naar wat jouw lichaam werkelijk wil en nodig heeft, er zal ontvangen en gegeven worden op jouw voorwaarden en volgens jouw 'flow'. 

Dit weekend geeft je de mogelijkheid om te zijn met wat is in jouw lichaam, in het hier en nu en te ontdekken waar je naar toe wilt. Het is een weekend voor een ieder die nieuwsgierig is naar meer bewustwording, meer lichamelijke aanwezigheid wil ervaren en zijn/haar eigen leven meer in eigen beheer wil nemen. We maken hierbij vooral gebruik van het Wheel of Consent, maar ook van andere technieken.


Waar gaan we mee spelen?

  • Je leert over heldere grenzen, verantwoordelijkheid, toestemming, zelfzorg en zelfvertrouwen;
  • Meer verbinding met je levensenergie;
  • Je behoeftes ervaren en leren te communiceren;
  • 'Thuis blijven' bij jezelf;
  • Je ontdekt de kracht van geven en ontvangen zonder jezelf te verliezen;
  • Onderzoeken van verschillende vormen die zorgen voor belichaming;
  • Ontwikkelen van een relatie met jezelf, je lichaam, wat als basis dient voor alles in je leven;
  • Ervaren van de potentie van jouw lichaamstoewijding.

Voel je uitgenodigd deel te nemen aan de helende en transformerende onderzoek naar jouw lichaamswijsheid. Voor alle nieuwsgierigen boven de 18 jaar die op zoek zijn naar meer bewustzijn en regie over hun eigen lichaam en daarmee over hun eigen leven. 

Praktische informatie:

Datum: 

Tijdstip beide dagen: 10.30-17.00 uur

Locatie: 

Investering:        €175,- excl. lunch

Max. 16 plaatsen

Graag aanmelden via het contact/reserveringsformulier.