Mozadiek


Lichaamswerk & Healing
 

Individuele sessie

Een individuele sessie is een uitnodiging om helder te gaan voelen wat er in jou leeft. 

Optie A: Aanraken is een manier om verbinding te voelen, om even bewust te Zijn. Een manier om de signalen van je lichaam te ervaren, al spelend en onderzoekend de grenzen in jezelf te ontmoeten. We zullen werken met de verschillende kwadranten van het Wheel of Consent om te ontdekken en bewust te worden van jouw overlevingspatronen en deze te transformeren om zo jouw kwaliteiten in het licht te zetten.

Optie B: Tijd en ruimte maken om écht aanwezig te zijn en te doorvoelen wat er in jouw lichaam leeft, wat jouw behoefte is in de aanraking. Je behoefte leren communiceren zodat het voor de ander duidelijk is hoe jij vervult zou raken van genot.....Het brengt helderheid, soms heerlijk fijn, soms confronterend. Vanuit jouw waarheid en in verbinding te communiceren geeft ruimte voor diepe ontspanning en genieten.

De sessies zijn gebaseerd op het prachtige werk van Betty Martin, 'The Wheel of Consent’. Dit is een methode die je o.a.inzicht geeft in de volgende vragen: 

·       Wat is mijn behoefte, mijn verlangen?

·       Hoe communiceer ik mijn behoeftes?

·       Ben ik trouw aan mezelf, trouw aan mijn grens?

·       Ontdek waar het genieten zit voor jou in (de) aanraking?

·       Hoe ervaar ik mijn grenzen en hoe geef ik deze aan?

·       Wanneer geef of ontvang ik?

·       Wat vind ik fijn en niet fijn?

Je zult inzicht ontvangen over oude patronen en hoe je deze het beste kunt transformeren. Voor vragen en/of reservering kun je mij bereiken via het contactformulier onder Contact.