Mozadiek


Lichaamswerk & Healing
 

Healing

Trauma, op alle niveau's (fysiek, energetisch, emotioneel) zet zich vast in ons lichaam, met als resultaat dat het de stroming van jouw levensenergie blokkeert, verstoort. Dit kan tot gevolg hebben dat jij je anders gaat bewegen, gedragen, voelen totdat je zover van jezelf, jouw essentie verwijdert bent dat je het gevoel krijgt niet meer vooruit te kunnen komen. 

Bij een healing wordt het zelf genezend vermogen van het lichaam geactiveerd en blokkades worden getransformeerd op verschillende bewustzijnslagen, zodat jouw levensenergie weer gaat stromen. Trauma kan ook overgeërfd zijn en kan jou verhoeden jouw essentie te leven, maar het kan jou ook bepaalde kwaliteiten hebben opgeleverd.

Je lichaam is het instrument waarmee je communiceert, beweegt en voelt. Je gedrag, gedachten en emoties hebben er een grote invloed op. De meeste van ons zijn gewend om meer naar het hoofd te luisteren dan naar lichaamssignalen. Een healing zou een eerste stap kunnen zijn naar een actieve deelname aan jouw bewustwordingsproces, een eerste stap jezelf weer te ontmoeten. 

Voor vragen en/of reservering kun je mij bereiken via het contactformulier onder Contact.