Mozadiek


Lichaamswerk & Healing
 

Welkom bij Centrum Mozadiek!

We leven in een bijzondere tijd. Meer en meer wordt er zichtbaar hoe we met elkaar verbonden zijn, dat we samen meer bereiken dan alleen en dat het een niet meer los staat van het ander. We worden ons al meer bewust van hetgeen er om ons heen gebeurd onze eigen verlangens en behoeften, juist omdat er steeds meer zichtbaar wordt buiten onszelf wat we niet (meer) willen, hoe we niet meer willen leven. Tijd om verantwoordelijkheid te nemen ons eigen leven te creëren, om zo in verbinding meer persoonlijke vrijheid te ervaren en onze kwaliteit, onze gift te kunnen leven.

Gezamenlijk maken we de transformatie om meer te gaan leven vanuit ons vrouwelijke energie (vanuit hartbewustzijn, belichaamd, bezield en van binnen naar buiten) in tegenstelling tot wat we gewend zijn vanuit ons mannelijke energie (vanuit egobewustzijn, rationeel, bedacht en van buiten naar binnen). Dit is een hele andere manier van in het leven staan, waarbij jij je leven in eigen hand neemt en jouw realiteit creëert, in plaats van aan te nemen wat je gepresenteerd krijgt of opgelegd wordt. Wel hebben we beiden, zowel onze mannelijke als vrouwelijke kwaliteiten nodig om optimaal te functioneren. Het leven wordt een feestje wanneer het mannelijke en het vrouwelijke elkaar complementeren.

In Centrum Mozadiek neem ik jou mee op reis naar meer lichaamsbewustzijn door samen te werken aan gezonde fysieke fundering door gebruik te maken van de Masgutova Methode (Reflexintegratie), Wheel of Consent en Healing power. Samen maken we de reis om je meer thuis te laten komen in jezelf, in je lichaam en te leren luisteren naar de signalen van je lichaam en de natuurlijke beweging van je lichaam te volgen. Hierdoor zul je meer veiligheid, helderheid en vertrouwen in jouw natuurlijke levensstroom ervaren en vanuit meer moeiteloosheid en rust jouw leven kunnen leven.