Mozadiek


Lichaamswerk & Healing
 

Inspiratie

Wat inspireert mij?

Mens zijn fascineert mij. De werking van ons lichaam intrigeert en verwondert mij. De afstemming op en samenwerking met de natuur, de verbindende kracht vanuit ons voorouderveld ervaar ik als bekrachtigend. Het belichamen van deze (oer)krachten maar ook het verkennen van de wijsheden binnen andere (sjamanistisch of oude) culturen heeft mijn interesse, een van de redenen dat ik het heerlijk vind om te reizen. Het verkennen van andere dimensies, andere realiteiten, het ervaren van het 'vormloze' verwonderd en boeit mij tegelijkertijd. Reizen is niet alleen iets van bestemmingen in mijn ogen, het gaat vooral om wat er onderweg gebeurd, het avontuur.


 Workshops en Trainingen

Tijdens de ontdekkingsreis naar mezelf heb ik kennis en inspiratie opgedaan uit diverse workshops en trainingen en van diverse leraren, begeleiders mogen leren. 

Masgutova Methode  Klik

*MNRI Archtypes Motor Movement Integration

*MNRI Dynamic and Postural Reflex Pattern Integration (DPRI)

*MNRI Tactile Reflex Integration

*MNRI Reflex Integration Disorder and PTSD Recovery


Reiki (Usui Shiki Ryoho) I, II (Yvonne Ritzen)

Chakra Psychologie (Anodea Judith)  Klik

Academie voor Counseling & Coaching  Klik

Cosmic Energy Connections level I & II Facilitator (Vivienne Leary) Klik

Specialist Inn Opstellingen (Nienke Brinkhorst) Klik  

Opstellingen als trauma verwerking methode (Margriet Wentink) Klik

Sjamanisme / Magie van vrouwelijke seksualiteit (Sifra Nooter) Klik

Nusta Karpay inwijdingen – Inca Sjamanisme (Karen van Doesburg) Klik

The Art of Feminine Presence (Wilka Zelders) Klik

First Level Intensive Yoga (Agama) Klik

Shamanic Body De-Armoring (Sabina Tschudi & Johannes Schroeder) Klik

Kundalini Healing (Flaviu Pop)

Womb Wisdom (Aina Greta) Klik

Het nieuwe opstellen, variant 2.0 (Hylke Bonnema)

Evolutionair Collectief (Geesje Stroo) Klik

Like a Pro, Wheel of Consent (Betty Martin)  Klik

Ritual Play (Marina Kronkvist) Klik

Peru

Zo heb ik een schitterende reis gemaakt door Peru waarbij ik de Nusta Karpay, de “Zeven Godinnen” inwijdingen, heb mogen ontvangen volgens de Inca-traditie van de Q’ero in Peru. De Nusta’s, de godinnen uit de Andes helpen je te verbinden met het vrouwelijke deel in jezelf, zodat dit kan helen en er weer balans kan zijn tussen het mannelijke en vrouwelijke deel van jezelf. Met de Paco’s, de Inca sjamanen hebben we verschillende krachtplaatsen aangedaan waar we de inwijdingen, op rituele wijze hebben mogen ontvangen.

Wat mij vooral is bijgebleven, de unieke verbinding met de natuur van de Paco’s, die ik daar zelf ook ervaren heb en hoe dicht deze verbinding mij bij mezelf brengt. En hoe meer ik mij daar aan kan overgeven, hoe dieper ik in mezelf zak en hoe meer ik ‘opruim’. 


Egypte

Twee keer heb ik een reis door de woestijn, de plek van de ziel, per kameel gemaakt. De vrijheid van de woestijn en de kracht van stilte, die een overgave vraagt aan alles wat is, het zijn in het hier en nu, het directe contact met mezelf, mijn ziel, dat is wat ik tijdens deze reizen ervaren heb en van genoten heb. Door de volledige afwezigheid van geluid, geen verkeer, geen elektriciteit dus geen zoemende apparaten, geen telefoon, computer etc. heb ik de pure natuur en de schoonheid van de woestijn kunnen ervaren en daarmee ook meer mijzelf. Wie of wat blijft er van je over als de hele materiële wereld wegvalt?

De hele reis was een ware ontdekkingsreis naar mezelf, waardoor ik met een veranderd perspectief naar de wereld om mij heen kijk. 


Thailand

Bijna twee maanden heb ik doorgebracht in Thailand, waar ik was voor een Yoga Intensive training. Dit was voor mij voornamelijk een reis naar binnen, een bewustwording van ‘hoe ga ik met mezelf om’ op gebied van energie huishouding, polariteit van energie, mentale concentratie, voeding (ayurveda, yin/yang in voeding), seksualiteit, karma, normen en waarden, levenslessen. Buiten dat, heb ik kunnen genieten van de prachtige, onwaarschijnlijk mooie natuur, de mooie zonsondergangen.