Mozadiek


Lichaamswerk & Healing
 

Manon Kater

Over mij

Ik ben geboren met een enorme nieuwsgierigheid en ik heb mijzelf altijd een anders gevoeld, alsof ik moest beginnen met OM-denken toen ik geboren werd. Niets van wat ik waarnam klopte met hoe ik dacht dat het leven in elkaar stak. Dit heeft mij heel onzeker gemaakt, omdat het leek of anderen het wel begrepen. Ik ging mij aanpassen aan anderen, gedrag kopiëren, om erbij te horen. Daarmee verloor ik de verbinding met mijzelf, mijn lichaam, mijn vrouw zijn, mijn levensenergie, mijn vrijheid en het gevoel van genieten.

Leven van buiten naar binnen;

Jezelf (laten) definiëren door de buitenwereld

Terugkijkend op mijn leven realiseer ik mij hoe ver ik verwijderd was geraakt van mijn eigen natuur, mijn eigen-wijsheid, mijn essentie kracht en hoe ik mij had aangepast aan mijn omgeving. Mijn uitdaging is een diepere verbinding met mijn lichaam ervaren en mij daardoor meer verbonden voelen met alles om mij heen. Mijn ‘drive’ is het gevoel van vrijheid en verbinding ervaren en kunnen genieten van het moment. Na veel vallen en opstaan begin ik al beter te snappen hoe dat werkt. Bij het in praktijk brengen van mijn opgedane kennis en ervaring speelt mijn nieuwsgierigheid, het spelend onderzoeken en ontdekken een belangrijke rol.

Leven van binnen naar buiten; Leven vanuit je hart

Innerlijke veiligheid en grenzen zijn voor mij belangrijk om in mijn lichaam aanwezig te kunnen zijn en blijven en daarmee in mijn basis, mijn essentie kracht. Als ik genoeg innerlijke veiligheid ervaar is het voor mij niet meer nodig om vast te houden aan armour (harnas), gevormd door conditionering, trauma, voorouderlijke karma....en zoek ik al minder houvast in mijn buitenwereld. Dan ontstaat er ruimte om mijn levensenergie te laten stromen en te genieten van mijzelf en mijn relatie met de buitenwereld.

In 2016 kwam ik in aanraking met het "Wheel of Consent" van Dr. Betty Martin, bij wie ik de opleiding voor professionals heb gevolgd en in 2017 met de Masgutova methode  waar ik nu 'MNRI Student in Training' ben. Door de helderheid en het toepassen van deze methodes kan ik mijzelf beter BElichamen, waardoor ik moeitelozer mijn verlangen kan leven, vanuit mijn eigenheid. Ik kan genieten van de reis daar naartoe, doen waar ik blij van word, kan en durf mijn kwetsbaarheid al meer te laten zien in verbinding met anderen en hoop zo anderen te kunnen inspireren. 

Werken met het "Wheel of Consent"staat voor mij aan de basis van al mijn behandelingen en workshops. Mijn verlangen is om jou, degene die jij diep van binnen bent, te laten ontwaken en om samen met jou op een speelse manier te ontdekken wie jij nu werkelijk bent, zodat jij weer de verbinding voelt met jouw levenskracht, levensvreugde en kwaliteiten. Mijn lichaamswerk sessies, of dit nu de Masgutova Methode, Healing of Happy Touch is, helpen je meer ruimte in je lichaam te ervaren, meer ontspanning en veiligheid en zo meer vrijheid in je leven.