Mozadiek


Lichaamswerk & Healing
 

Beide dagen zijn gebaseerd op het werk van Betty Martin's, 'Wheel of Consent'. Dit is een prachtige methode die je inzicht en meer bewustwording geeft over geven, ontvangen, grenzen, licht en schaduw.

Happy Touch 1 -Basic 

Met deze workshop gaan we terug naar je basis, je innerlijke sensaties, je oorspronkelijke gevoelens. Een hele dag om te ontdekken...te voelen...uit je hoofd, in verbinding met jezelf en met de ander. Juist in verbinding met de ander gebeurd er soms iets wat we niet kunnen plaatsen, niet kunnen benoemen maar waardoor we de verbinding met onszelf verliezen en daarmee de mogelijkheid onze grenzen te ervaren. Door middel van aanraking krijg je inzicht in wat zich werkelijk afspeelt zowel in jezelf als in contact met de ander. 

Gedurende dag spelen we met de volgende vragen:

  • Hoe ervaar jij plezier in aanraking?
  • In hoeverre ben je daarin afhankelijk van anderen?
  • Hoe voelt jouw ja / nee?
  • Lukt het je jouw verlangens en grenzen te communiceren?
  • Waar verlang jij naar in aanraking?

 

Door middel van eenvoudige oefeningen zul je inzicht krijgen in jouw patronen. Wat je leert en ervaart werkt door op alle aspecten van je leven en is boeiend om zelf verder mee te experimenteren met vrienden en/of familie. De workshop is niet gericht op sensuele of seksuele aanraking, we blijven gekleed.

Happy Touch 2 - Play

Tijdens deze workshop gaan we wat meer de verdieping in en het speelveld zal verruimt worden. We beginnen de dag met een korte herhaling en zullen meer oefenen met het 3 minuten spel. Tevens gaan we oefenen met communicatie, waarin we allemaal een comfortzone ervaren.

  • Wat gebeurd er bij je als we het speelveld en daarmee de mogelijkheden vergroten?
  • In hoeverre neem je verantwoordelijkheid voor jezelf?
  • Lukt het jou om buiten je comfortzone te communiceren?
  • Neem jij initiatief?

Deelname aan deze dag kan alleen als je Happy Touch 1 - Basic hebt gevolgd. En ook deze workshop is niet gericht op sensuele of seksuele aanraking, we blijven gekleed.

Praktische informatie:

De workshops worden gegeven op een fijne locatie in Haarlem en op verzoek ook op andere locaties met minimale deelname van 8 personen. 

INVESTERING

Per dag zijn de kosten €95,- Reserveer en betaal je beide dagen in een keer, dan krijg je €15,- korting op de totaalprijs. (Je betaald €175,- i.p.v. €190,- incl BTW). Voor data check 'activiteitenagenda'.

Graag aanmelden via het contactformulier onder Contact