Ga je mee op ontdekkingsreis?

Jezelf ont-moeten?

Mijn ontdekkingsreis

Mijn naam is Manon Kater en ik ben opgegroeid in een gezin waar de zinnen “dat hoort zo” en “dat moet zo” heel passend zijn. Dit gaf helaas weinig ruimte aan mijn hooggevoeligheid en verruimd  bewustzijn. Al heel jong (5 jaar) dacht ik na over de ‘zin van het leven’. Ik heb mijzelf altijd anders gevoeld, alsof ik moest beginnen met OM-denken toen ik geboren werd. Niets van wat ik waarnam klopte met hoe ik dacht dat het leven in elkaar stak. Ik ben mij gaan aanpassen aan anderen, gedrag kopiëren, om erbij te horen en te overleven. Daarmee verloor ik de verbinding met mijzelf en met mijn lichaam volledig. 

Doordat mijn leven begonnen is met een geboortetrauma (alleengeboren meerling), heb ik mijn hele leven zonder het te weten last gehad van PTSS symptomen (depressie, hormoondisbalans, niet optimaal functioneren van organen, heel veel spanning in mijn lijf, slechte concentratie, ADD, moeheid). Geboortetrauma’s kunnen een behoorlijke impact hebben op de ontwikkeling van je zenuwstelsel en hersenen. Daarbij opgeteld mijn heldervoelendheid en helderziendheid heb ik door ervaring moeten leren over lichaamsbewustzijn, energiemanagement, stressmanagement, optimaliseren van mijn zenuwstelsel en het leren omgaan met mijn emoties, mijn gevoeligheid voor overprikkeling omdat ik (onbewust) veel informatie oppik van anderen, uit verschillende realiteiten en uit collectieve velden.

Door middel van het volgen van opleidingen en trainingen, als coaching, familie opstellingen, energiewerk, shamanisme etc. heb ik mijzelf kunnen ontwikkelen, her-ontdekken en heb ik mijzelf ont-moet. Ik ben autodidact en verdiep me graag in datgene wat mij interesseert en dat is de mens in zijn totaliteit, de werking van ons lichaam op zowel fysiek als energetisch niveau, balans tussen het mannelijke en vrouwelijke aspect in ons, voeding, interrelatedness (wat gebeurd er in de interactie met een ander in ons lichaam) en eenheidsbewustzijn, waar bv. veel kinderen van nu zich vanuit voortbewegen. 

In 2016 kwam het werken met het Wheel of Consent van Dr. Betty Martin op mijn pad, wat mij veel geleerd heeft over het creëren van mijn eigen veiligheid, grenzen en balans tussen geven en ontvangen en het belang van heldere communicatie. En in 2017 kwam ik in aanraking met MNRI ontwikkeld door Dr. Masgutova en vooral toen ik zelf MNRI trainingen ging volgen vielen er voor mij zoveel puzzelstukjes op zijn plaats. Via MNRI heb ik aan een stevige fundering in mezelf kunnen werken. Ik vind het nu heel fijn om mijn kennis en wijsheid te delen met de rest van de wereld. Ik blijf mezelf ontwikkelen, vooral omdat ik de werking van ons menselijk lichaam zo verbijsterend interessant vind, ik heel nieuwsgierig ben en belichaming/lichaamsbewustwording mij zoveel vreugde, stevigheid en lichtheid brengt.

Volg mij op Social Media:

MNRI - Reflexintegratie, PTSS en trauma herstel

MNRI® richt zich op het natuurlijk zelfregulerende vermogen tot herstel en rijping van het centrale zenuwstelsel.

Wheel of Consent

D.m.v. aanraking, verbinding voelen en bewust Zijn. Een manier om de signalen van je lichaam te ervaren, al spelend en onderzoekend de grenzen in jezelf te ont-moeten.

Healing

Het activeren van het zelfgenezend vermogen van het lichaam en het transformeren van energetische blokkades op verschillende bewustzijnslagen. 

Systemisch werk

Transformatie van onbewuste (collectieve) patronen overgenomen van onze (voor)ouders visueel maken, kan veel ruimte en opheldering geven.

Manon heeft het vermogen om mensen de verbinding met hun lichaam en ziel te kunnen laten ervaren, waardoor er inzicht en heling op gang kan komen. Ze weet waar ze het over heeft door de ontwikkeling van haar eigen innerlijke vermogens waardoor zij op een stevige manier haar kwetsbaarheid en de wijsheid van haar hart neer kan zetten. Manon’s intuïtie en leidinggevende capaciteiten zorgden ervoor dat ik goed kon voelen en dieper bewust werd van mijn eigen en mijn voorouder overlevingspatronen. Ik heb de sfeer als rustgevend en warm ervaren.

Wilma

Lichaamsgericht lifecoach en hypnotherapeut

Wil jij samen met mij werken aan meer lichaamsbewustwording voor jou?

Een stevige fundering voor en in jezelf creëren vanuit jouw natuurlijke zijn?